onsdag 3. april 2013

Drømmen {som brast? }

Lang tid uten livstegn nå i bloggen... men alt har en forklaring.

Fra jeg var lita har jeg bestandig sagt at jeg skal bo på Ein-Haugen, med hester og et hvitt hus i gammel stil. Men i dag, som voksen, så vet jeg ikke lenger om det er verd det.... Vi har nå brukt snart 2 år på dette huset, og vi har møtt veggen begge 2, og er møkk lei. Kanskje ikke bare av huset, men av flere utenforstående ting. Når man hele tiden blir møtt av motgang og negativitet som blir ikke noen ting morsomt. Det sliter på forhold og familieliv, og det går igjen utover arbeid og det sosiale livet.
Vi var ganske iherdig fram til jul med gulv og gang, men etter det har det ikke vært gjort noe. Vinteren har vært lang og kald med mye vind, så vi har frosset. Ikke har vi ferdig strøm, så det er et evig kaos. Bad har vi heller ikke, men det gikk bra fram til vi leide ut huset vårt i februar. - nå har badet, eller det som skal bli bad, blitt brukt som lager rom, fordi vi ser at huset er for lite for oss. Det har vi startet på å rydde, men uten motivasjon og lyst tar det tid! Så hva gjør vi?! Ikke vet jeg. Vet bare at gleden er borte, kanskje angrer vi oss for at vi hev oss mer eller mindre ufrivillig ut i dette prosjektet. Finner man igjen motivasjonen og gleden er det så rart med det, men vi møter så mange andre utfordringer med jevnlig mellomrom.
Her var det siste jeg gjorde, før jul. Siste strøk skal jeg ta når bad og gang er ferdig.

Så vi får se da hva framtiden bringer ;)

Klæm fra Ann Therese

1 kommentar:

  1. Litt av en jobb dere har tatt på dere.
    Så mange flotte rom som er ferdige, men skjønner at det er et slit og bo oppi det. Håper dere får lysten og gleden tilbake snart.

    Mitt beste tips er å legge ned arbeidet med en gang en krangel er på vei. Vi brukte den regelen ved husbyggingen vår og bare en gang oppstod en slik episode. Litt anderledes for dere som bor på plassen. Vi kunne bare legge ned verktøyet og gå hjem.

    Sender over en klem til dere alle :)

    SvarSlett