lørdag 21. april 2012

Mere vindu

I denne uka var vi innom IKEA, og der kjøpte vi laminat gulv til mørkloftet. Det kostet 40 kr kvm, ikke verdens beste kvalitet, men duger til dette formålet. Rommet er tiltenkt å brukes til oppbevaring av sesong klær og julepynt og etc. Vi begynte i går kveld, og etter dagens økt var halve rommet lagt. Ungene hjalp til, og det er bra :)

Pappa og Bjørn satte inn stuas tredje vindu i dag. Jukset det litt til, da yttervegg skal etterisoleres og få ny bordkledning. Synes det blir så fint, og tror ikke jeg vil ha gardiner på stua altså, fordi vinduene er jo så lekre ;) i allefall synes vi det;)

Her er veggen mot sør, hvor verandadør og vindu er satt inn for en god stund siden. Litt byggerot er det, men vi koser oss midt oppi alt det. Vi har til og med talglys på bordet:) duk ga jeg opp....
Her er fasade mot sør. Der oppe er soverommet vårt, og under blir det bad og veranda med tak over. Skal bli veldig godt å kunne la hageputer etc få ligge selv om det regner.Nå er det lørdagskos i heimen, og vi begynner på med ny frisk i morgen. Da skal mørkloftet blir ferdig med gulv.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar