søndag 23. september 2012

{ Maling} .....

En herlig høst dag i dag. Jeg var på tur med ungene opp til vanntanken, og det var rett og slett så nydelig et vær. Vi koste oss med medbrakt en times tid i gapahuken, før vi gikk nedover til hallen for å se herrekamp. Etter middag så dro vi til Ein-Haugen for å male stue og kjøkkengulvet. Bjørn ble slukt i  andre oppgaver på bad og vaskerom, så jeg begynte selv...
Sånn så det ut etter flere runder pussing og en delvis male/pusserunde. Egentlig litt stilig sånn det var også, men vi vil ha hvitt ;) Til og med mannen synes det er tøft, men han ønsker litt fler synlige sprekker enn meg da ;)

Det gikk ganske kjapt å male, men med oljemaling så blir man litt susa og rusa ;) Håper det er overmalbart i morgen ettermiddag :)


Så er det gjort endel på badet også. Vindu, gjort klart til spøping av gulvetc

Og på den veggen der skal denne innredningen her fra Nordic Import... En forhandler som holder til på Søfteland ( der vi bodde i Bergen).. Hvor snodig er ikke det...
Synes det passer så godt inn i huset vårt, og ikke så ille pris heller når alt dette er inkludert.Og dette er status på vaskerom.

 Her er det lagt gulv, rør og sluk på plass.Og kveld begynte de å ha på panelplater. Gleder meg veldig til å få et flott vaskerom. Ikke akkurat vært bortskjemt med det på Stuanes. Der har vi et i kjelleren, og uten adgang innenfra. Greit på sommer halvåret, men ikke like spennende med snøføyka rundt vaskeromsdøra feks. Da blir det tiltak å gå ned med skittentøyet, men med 6 stk i familien, hvorav det er 3 døtre med mange treninger i uka, så blir det skittentøy.


Håper å finne oppussingsgløden igjen, og vi tror vi skal ligge noen netter igjen til uka for å få ferdig noe. Håpløst å jobbe der når man skal hjem for å legge ned ungene til kl 19.00. Der går vi glipp av i allefall 4 -5 timer jobbing. Skal vi få flytta noe fra Stuaneset så er det behov for at noe er ferdig på Ein-Haugen også.

Ser det ikke blir så fine bilder med Iphone, så jeg må nok ta bilder med speilrefleksen. Bare så snedig med tlf, for den er alltid med.

Ha en flott søndags kveld videre ( til tross for RBK tap )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar