tirsdag 11. september 2012

Snekkere in action ?

I dag skulle visst de to snekkerne som satte opp soveromstilbygget komme. De skal bordkle opp nordveggen, samt kle ned kassen. Gleder meg til å se hva de har gjort. Vet de er super raske og ikke minst fabelaktig flinke, så jeg må nok oppom i kveld for å se framgangen. Får også et inntrykk av hvordan huset blir ferdig da. Får inderlig håpe de kan ta sørsiden av huset også.
De siste dagene har jeg hatt klesaksjon hjemme på Stuaneset. Pappesker blir plukket fram og sortert etter alder. Det dårligste havner på bålet, masse til Freetex.....

 Dette er lagt ut på salgsside på Facebook, og heldigvis er det kommet bud på endel av det.

Det som det ikke kommer bud på denne uka, går rett til Freetex på søndag ;) Good feeling :) Har liksom spart på klær etter de eldste jentene i årevis for å tro at minste pia kan bruke de, men hun har en helt annen fasong, klærne en helt annen fasong og strikk etc morkner jo også. Kun de flotteste kjoler, kåper og ullklær blir spart nå. Sko likedan... Joggesko fra 1999 kastes liksom ;)

Ute har det vært flott vær i går og i dag. Varmt, litt solskinn, flott lys og farger. Skulle bare ønske denne formen ble bedre, og at hodepinen slipper taket. Ønsker meg til fjells på en fin tur, men tror ikke vi får tid til dette i år heller?! Da gjelder det å gripe tak i de små hverdagsgledene da, og kose seg med de ;)

Ha en flott tirsdag alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar