fredag 7. september 2012

Siste kveld

Etter nok en runde bestemte vi oss for at dette er siste kvelden på Ein-Haugen på en gooood stund. En grunn er at vi skal rydde, pakke og gjøre ferdig diverse på Stuaneset til utleie/Salg, men også fordi at vi rett og slett ikke gidder mer..... Har vært sykemeldt fra jobben i noen dager nå pga dette, og det sliter på psyken utrolig mye...
Svigers dro hjem på onsdag, etter feiringa av lille prinsens 4 års dag. Endel blide gjester kom på bursdag, og feiret lille mann:) ble poppis med fotball gitt, særlig etter at farfar spilte litt med ham. Beundrer også farmor om har spilt x antall timer med Rummikub, Hopp i havet, Olsen og Gris med ungene. Trivelig at de tar seg tid til spilling med de i vår travle hverdag. Vi har som tidligere nevnt fått gjort masse mens de var her. Ryddet, og ikke minst fått gjort klar muren inne til flislegging. Det blir knall fint med den løsninga vi valgte med plassering, og få bort mange rare vinkler på muren. Ovnen er så fin at dén kan ikke gjemmes bort i et hjørne. Var endel jobbing med gulvet også, men svigerfar og mannen jobber godt sammen, så resultatet ble flott.
I morgen skal jeg trosse influensa og hodepine og male første strøk på kjøkkengulvet. Deretter drar vi hjem og starter der. Rydde, kaste, pakke og slikt som følger med. Så får vi se da, hva blir det neste å gjøre da?? Blir kveldsjobbing framover med listing, flislegging og finish arbeid, for det skal vi gjøre selv. Håper det ellers blir prioritert bordkledningen ute nå, før asfaltplatene går til heden og slik at vinduene berger. Feil prioritering å starte inne, mens det ute blir stående åpent.



Klem fra Ann Therese

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar